نقاشی ساختمان در تهران

نقاشی ساختمان در تهران

توجه داشته باشید که وقتی صحبت از نقاشی یک ساختمان میشود، عوامل زیادی را برای برآورد هزینه های آن در نظر میگیرند. اینکه ساختمان شما از چه زیر ساخت هایی تشکیل شده است بر روی هزینه نقاشی ساختمان تاثیر گذار است. پس از آن نقاش برای کیفیت خود رنگ ساختمانی که قرار است به ساختمان بزند، از شما هزینه ای دریافت میکند. در نهایت نقاش ساختمان نیز برای خود حق الزحمه ای میطلبد. نقاشی ساختمان در تهران با آذر آبادگان (azarabadeghan.com) بر اساس رنگ به کار رفته در آن، نقاش و نحوه نقاشی بر اساس هزینه هایی انجام میشود. با دکو دیزاین همراه باشید تا در این مقاله به بررسی و برآورد هزینه های نقاشی ساختمان در تهران بپردازیم. ضمن آن قرار است که در این مقاله شما را با جنبه های کلی نقاشی ساختمان اعم از انواع رنگ ها و … آشنا سازیم.

انواع رنگ ساختمان

انواع رنگ ساختمان کدامند

وقتی گچ کاری یک ساختمانی به پایان میرسد، معمولا طراح ساختمان تمایل دارد برای پوشش گچ و جهت زیبا سازی بیشتر ویوی داخلی ساختمان، به سراغ رنگ و نقاشی برود. لیست انواع رنگ های ساختمانی به شرح زیر است؛

  • رنگ پلاستیکی
  • رنگ روغنی
  • رنگ مولتی کالر
  • رنگ آکریلیک
  • رنگ کینتکس

رنگ پلاستیکی برای نقاشی ساختمان

رنگ پلاستیکی ساختمان

رنگ های پلاستیکی که برای نقاشی ساختمان در نظر گرفته میشوند، به دو دسته نیمه پلاستیکی و تمام پلاستیکی دسته بندی میشوند. تفاوت رنگ های نیمه پلاستیکی نسبت به رنگ های تمام پلاستیکی در این است که رنگ های نیمه پلاستیکی قدرت پوشش دهی کمتری دارند و بر همین اساس نیز قیمت پایین تری نسبت به نوع تمام پلایتیکی آن دارند. مهم ترین مزیت رنگ های پلاستیکی که سبب محبوبیت آن ها شده است، قیمت مقرون به صرفه این رنگ ها است. در نتیجه صاحبان ساختمان با خیال راحت میتوانند ساختمان خود را نقاشی کنند. از دیگر ویژگی های جذاب رنگ های پلاستیکی این است که بدون بو هستند، علاوه بر این نقاشی با آن ها بسیار راحت است. در نتیجه شما حتی خودتان نیز میتوانید به رنگ آمیزی ساختمان با استفاده از این رنگ ها بپردازید. توجه داشته باشید که نقاش ساختمان رنگ های پلاستیکی را با استفاده از غلتک میزند چرا که رد قلم مو بر روی دیوار نمی ماند. حتی گاهی اوقات به جای غلطک از اسپری نیز برای رنگ آمیزی ساختمان کمک میگیرند. از دیگر ویژگی رنگ های پلاستیکی که به محبوبیت آن ها اضافه کرده است، خشک شدن راحت و سریع آن است. توجه داشته باشید که وقتی شخصی یک کار ساختمانی ( ساخت و ساز و یا تعمیر ) میپردازد، تمایل دارد کارش در کوتاه ترین زمان ممکن انجام شود در نتیجه صبر کردن برای خشک شدن رنگ دیوار و یا سقف ساختمان، شاسد کاری طاقت فرسا به نظر بیاید، این در حالی است که رنگ های پلاستیکی در کوتاه ترین زمان ممکن پس از رنگ آمیزی خشک میشوند.

علاوه بر اینکه، رنگ های پلاستیکی نیازی به هیچ حلال دیگری به جز آب ندارند. توجه داشته باشید که با وجو همه این موارد گفته شده، یکی از دلایل مهمی که در منحصر به فرد بودن رنگ های پلاستیکی تاثیرگذار است، پواشنندگی بالای این رنگ ها است که معمولا از این رنگ ها برای نقاشی سقف ساختمان و داخل کمد دیواری استفاده میکنند. گفتنی است که رنگ های پلاستیکی بر خلاف رنگ های روغنی قابل شست و شو نیستند ولی با توجه به آن ظاهر زیبایی به داخل ساختمان میدهند.

مزایای استفاده از رنگ های پلاستیکی در نقاشی ساختمان

  • خشک شدن سریع و راحت آن
  • پوشانندگی بالا
  • قیمت مقرون به سرفه
  • افزودن بر زیبایی ساختمان
  • رنگ آمیزی راحت و بدون دردسر به کمک غلتک یا اسپری

همان طور که در ابتدا نیز گفتیم رنگ های پلاستیکی قابلیت شست و شو ندارند ولی توجه داشته باشید که هر چه رنگ های پلاستیکی شما، کیفیت و پوشش دهی بالایی داشته باشند، همان قدر نیز میتوانند قابل شست و شو باشند. از همه مهم تر اینکه اگر رنگ پلاستیکی شما کیفیت بالایی داشته باشد، به همان اندازه نیز کمتر دچار لکه و کثیفی خواهد شد، در نتیجه دیگر نیازی به شست و شو زیاد نخواهد داشت. برای اینکه از این ویژگی های رنگ های پلاستیکی بهره مند شوید، توصیه میکنیم که دنبال تولید کننده ها باکیفیت باشید و از هر طریقی اقدام به تهیه رنگ ساختمان نکنید. البته دقت داشته باشید که هر چقدر هم رنگ پلاستیکی شما با کیفیت و با دوام باشد نهایت در بین بازه 2 الی 3 سال عمر مفید رنگ تمام میشود و نیاز به رنگ آمیزی مجدد خواهد داشت در نتیجه سعی کنید به بهترین نحو از آن مراقبت کنید تا در صورتی که نیاز به رنگ آمیزی مجدد نیز داشت، هزینه بالایی را بر شما تحمیل نکند.

شایان ذکر است که همان طور که در ابتدا نیز گفتیم بهتر است بیشتر برای سقف ساختمان از رنگ های پلاستیکی استفاده کنید، علت این است که سفقف ساختمان به دلیل اینکه در دسترس نیست، کمتر دچار لکه میشود بنابراین نیازی به شست و شو نخواهد داشت و بهتر است برای دیوار ساختمان، از رنگ های روغنی بهره بگیرید. با این کار به مقدار بسیار زیادی در هزینه های خود صرفه جویی خواهید کرد. افراد معمولا در هنگام بازسازی و تعمیر ساختمان از رنگ های پلاستیکی استفاده میکنند که هم به راحتی قابل رنگ آمیزی است و هم پروسه تقاشی ساختمان در کوتاه ترین زمان ممکن به پایان میرسد. علاوه بر اینکه دستمزدی که نقاش برای نقاشی ساختمان با رنگ پلاستیکی میگیرد، پایین تر از انواع دیگر رنگ ها است.

رنگ روغنی برای نقاشی ساختمان

رنگ روغنی ساختمان

یکی از رنگ های پر کاربرد و رایج و البته با کیفیت که برای نقاشی ساختمان از ان استفاده میکنند، رنگ های روغنی میباشد. رنگ های روغنی معمولا کیفیت بالایی دارند و در سه نوع رنگ روغنی براق، رنگ روغنی مات، رنگ روغنی نیمه براق و رنگ روغنی نیمه مات تولید میشوند. با توجه به اینکه از رنگ های روغنی میتوان برای نقاشی چوب، درب، دیوار و سقف و … استفاده کرد، محوبیت بالا و همچنین کاربرد فراوانی دارد. از دیگر ویژگی ها قابل توجه رنگ های روغنی میتوان به مقاومت بالای ان در برابر گرد و دوده و همچنین قابل شست و شو بودن آن اشاره کرد.

گفتنی است که رنگ های روغنی معمولا دارای سرب هستند که این ماده سمی برای مدت ها روی رنگ روغن موجود در ساختمان باقی میماند و برای سلامتی انسان بسیار مضر است در نتیجه برخی از کارخانه های کشور اقدام به تولید رنگ های روغنی بدون سرب کرده اند تا سلامت افراد سالمند، کودکان، بیماران و … را حفظ کنند. توجه داشته باشید که رنگ های روغنی پوشش دهی پایین تری نسبت به رنگ های پلاستیکی دارند در نتیجه باید قبل از رنگ آمیزی ساختمان با رنگ های روغنی، به خوبی زیر سازی شود تا معایب دیوار پوشیده شود.

همن طور که گفتیم رنگ های روغنی در چهار نوع تولید میشوند که هر کدام از آن ها برای خود مزایایی دارند و شما میتوانید بر اساس مزایا و کاربرد هر کدام، دست به انتخاب بزنید. برای مثال وقتی شما از رنگ روغنی براق استفاده میکنید، نور موجود در محیط منعکس میشود در نتیجه بهتر از این رنگ برای محیطی استفاده کنید که نیاز دارید نور محیط زیاد باشد. به طور کلی میتوان گفت که از هر کدام از رنگ های روغنی میتوان بر اساس ویژی های آن ها در محیطی جداگانه نظیر اتاق خواب، پذیرایی، راه پله و … استفاده کرد.

با دکو دیزاین همراه باشید تا به شرح مختصری از انواع رنگ های روغنی بپردازیم؛

رنگ روغنی براق: سطوح رنگ شده به کمک رنگ روغنی براق را میتوان به راحتی شست و شو داد. ضمن اینکه رنگ روغنی براق برای همه سطوح نظیر گچ، سیمان، فلز و چوب مورد استفاده است. توجه داشته باشید که اگر میخواهید سطح رنگ امیزی شده شما به وسیله رنگ روغنی، تمیز باشد، باید سطح قبلی شما کاملا صاف و بدون هیچ عیبی باشد چرا که پوشش دهی رنگ روغنی براق به نسبت کمتر است در نتیجه قبل از رنگ آمیزی باید زیر سازی لازم را انجام دهید. با وجو همه این موارد دوام رنگ روغنی براق به نسبت بیشتر است و کیفیت بالا تری نیز دارد. ضمن اینکه اگر محیط شما نور کمتری داشته و تاریک باشد، استفاده از رنگ روغنی براق در سطوح به فزایش روشنایی محیط کمک میکند. از ویژگی های جذاب این رنگ میتوان به قابلیت بالای ان برای شست و شو اشاره کرد.

مزایای رنگ روغنی براق

  • دوام بالا و کیفیت بیشتر
  • کمک به افزایش روشنایی محیط
  • داشتن قابلیت شست و شو و بدون دردسر

رنگ روغنی مات: سطوحی که به وسیله رنگ روغنی مات، میتوان رنگ امیز کرد، صرفا گچ و سیمان میباشد. رنگ روغنی مات را میتوان به کمک قلم مو و غلتک رنگ آمیزی کرد. از ویژگی های چشم گیر رنگ روغنی مات میتوان به پوشاند معایب سطوح اشاره کرد. بدین گونه که اگر سطح شما پستی و بلندی و یا حتی معایب دیگری داشته باشد، رنگ روغنی مات به راحتی عیب های سطح را میپوشاند و نیازی به زیرسازی اولیه ندارد. رنگ روغنی مات به نسبت رنگ روغنی براق، بازتاب کمتری از نور محیط دارد در نتیجه برای فضاهایی که خودشان سرشار از نور و روشنایی هستند، مناسب تر است. شست و شو آن نیز در مقایسه با رنگ روغنی براق راحت نیست و ضمن اینکه نمیتوان گفت هنگام رنگ آمیزی بویی از خود تولید نخواهد کرد. بهتر است ار رنگ های روغنی مات برای سطوحی استفاده کرد که دسترسی کمتری به سطوح داریم تا لکه های کمتری نیز ایجاد شود.

رنگ روغنی نیمه براق: جالب است بدانید که رنگ روغنی نیمه براق از ترکیب دو رنگ روغنی براق و مات ساخته میشود در نتیجه شما میتوانید به اندازه ای که میخواهید رنگ روغنی از خود بازتاب نشان دهد، به نسبتی از هر کدام را ترکیب کنید. از رنگ روغنی نیمه براق بیشتر برای رنگ آمیزی سطوحی نظیر دیوار استفاده میکنند. توجه داشته باشید که رنگ روغنی نیمه براق به نسبت رنگ روغنی براق، پوشش دهی بالاتری دارد و ایرادات دیوار را تا حد زیادی پوشش میدهد، همچنین این رنگ به نسبت رنگ روغنی مات بازتاب نور زیاد تری از خود دارد و محیط را روشن تر میکند. شست و شوی آن نیز به نسبت رنگ روغنی مات بهتر و راحت تر است. بنابراین اگر میخواهید از ویژگی های مثبت هر دو رنگ روغنی براق و مات در سطوح خود بهره بگیرید، توصیه ما به شما استفاده از رنگ روغنی نیمه براق است.

رنگ آکریلیکی برای نقاشی ساختمان

رنگ های آکریلیکی نیز همانند رنگ های روغنی در سه نوع براق، مات و نیمه براق تولید میشوند. خوشبختانه رنگ های آکریلیکی نسبت به رنگ های پلاستیکی قابلیت شست و شوی بیشتر و راحت تری دارند ولی باز هم به گرد پای رنگ های روغنی از نظر شست و شو نمیرسند. رنگ های آکریلیکی در برابر رطوبت مقاومت بالایی دارند و به طور کلی دوام آن ها بیشتر است. در نتیجه بهتر است از رنگ های آکریلیکی برای سطحوی که بیشتر در معرض رطوبنت هستند، استفاده کرد. این رنگ ها هنگام رنگ آمیزی بویی از خود تولید نمیکنند و رنگ آمیزی با آن ها در کوتاه ترین زمان ممکن انجام میشود. علاوه بر اینکه از رنگ های آکریلیکی برای رنگ آمیزی سطوح ساختمانی استفاده میکنند، از رنگ آکریلیک ضد زنگ برای سطوح فلزی و از رنگ آستری آکریلیکی برای لایه زیرین همین رنگ بهره میگیرند.

مزایای رنگ آکریلیکی

  • شست و شوی راحت تر
  • دوام و کیفیت بالا
  • اجرای سریع آن
  • مقاومت در برابر رطوبت
  • عدم تولید بوی نامطبوع

رنگ مولتی کالر برای نقاشی ساختمان

منظور از رنگ مولتی کالر، رنگی است که دارای یک رنگ پس زمینه است و رگه هایی از رنگ های دیگر روی آن وجود دارند. از ویژگی های منحصر به فرد رنگ مولیت کالر میتوان به مقاومت بسیار بالای ان در برابر آلودگی اشاره کرد در نتیجه این رنگ مناسب محیط هایی است که رفت و امد بسیار زیادی در آن ها اتفاق می افتد. رنگ مولتی کالر را نمیتوان به صورت صددرصد تمیز کرد و قابلیت شست و شوی بالایی ندارد ولی به دلیل اینکه مقاومت بالایی در برابر آلودگی دارد در نتیجه کمتر از سایر رنگ ها دارای لکه و کثیف میشود. رنگ های مولتی کالر تنوع بالایی دارند و به راحتی میتوان آن را در طیف رنگ های دلخواه انتخاب کرد. علاوه بر اینکه، این رنگ ها نیز هنگام رنگ آمیزی بوی بدی از خود تولید نمیکنند و به راحتی و در کوتاه ترین زمان ممکن قابل اجرا هستند. رنگ های مولتی کالر پوسته پوسته نمیشوند و ترمیم آن ها بسیار راحت است در نتیجه اگر شما محیطی دارید که نمیتوانید به راحتی آن جا را تخلیه کنید، میتوانید از این رنگ کمک بگیرید. توجه داشته باشید که بهتر است قبل از استفاده از رنگ های مولتی کالر، سطوح خود را به کمک رنگ های پلاستیکی و یا روغنی زیرسازی کنید.

 مزایای رنگ مولتی کالر

  • دوام و کیفیت بالا
  • مقاومت بالا در برابر آلودگی
  • عدم تولید بوی نامطبوع هنگام رنگ آمیزی
  • پوسته نشدن رنگ
  • اجرای سریع و راحت آن
  • ترمیم راحت
  • تنوع رنگ و طرح بالا

رنگ کینتکس برای نقاشی ساختمان

رنگ های کینتکس نوع دیگری از رنگ ها برای نقاسی ساختمان به شمار میروند که انواع مختلفی به شرح زیر دارند؛

  • رنگ کینتکس روغنی
  • رنگ کینتکس آکریلیک
  • رنگ کینتکس پلاستیک

رنگ های کینتکس در سه نوع ریز، متوسط و درشت رنگ آمیزی میشوند که از ویژگی های جالب آن ها میتوان به پوشاندن پستی و بلندی و حتی ترک های دیوار اشاره کرد. از رنگ های کینتکس که حالت روغنی دارند بیشتر برای رنگ آمیزی نمای ساختمان استفاده میکنند چرا که مقاومت بالایی در برابر باد و باران دارند و به راحتی قابل شست و شو هستند.

بررسی قیمت انواع رنگ های ساختمان

توجه داشته باشید که هر یک از انواع رنگ هایی که تا به الان به شرح جزئیات آن ها پرداخیتم، ویژگی هایی دارند که بر اساس آن ها قیمت های متفاوتی نیز خواهند داشت ولی دقت کنید که رنگ های روغنی یا نیمه روغنی، مولتی کالر و آکریلیک با توجه به داشتن ویژگی های منحصر به فرد بیشتری، قیمت تمام شده بالاتری نیز نسبت به رنگ پلاستیکی خواهند داشت.

مراحل نقاشی یک ساختمان با استفاده از هر پنج نوع رنگ گفته شده

  1. ابتدا باید برای پوشاندن و بار کردن ترک های موجود در سطوحی نظیر دیوار، بر روی سطوح لیسه کشید.
  2. سپس روغن الیف را روی سطح اجرا کرد.
  3. مرحله سوم، مرحله بتونه کشی میباشد.
  4. در مرحله بعد، روی سطوح سنباده میزنند.
  5. سپس آستر اولیه میکشند.
  6. لکه گیری میکنند.
  7. پس از لکه گیریف مجددا سنباده کاری میکنند.
  8. آستر دوم را میزنند.
  9. و در نهایت رنگ رویی و اصلی را میزنند.

ویژگی های یک نقاش ساختمانی

گفتنی است که تمامی این کار ها باید بر اساس مهارت انجام شود و هر کسی نمیتواند از عهده آن برآید بنابراین نقاش شما باید ویژگی های زیر را دارا باشد تا بتواند به بهترین نحو ممکن از انجام کار ها برآید؛

  • نقاش ساختمان شما باید طبق قول هایی مه داده است عمل کند و اسرع وقت سر کار خود حاضر باشد.
  • الزامی است که نقاش ساختمان شما دارای پروانه کسب باشد.
  • یک نقاش ساختمان باید در مورد انواع رنگ های موجود و نحوه ترکیب آن ها آگاهی کامل داشته باشد.
  • نقاش شما باید بتواند رنگی که میخواهید را بهترین شکل ممکن و بهترین کیفیت دربیاورد.
  • نقاش شما باید بداند که چه رنگی برای چه محیطی از خانه یا محل کار مناسب است.
  • همچنین یک نقاش ماهر باید بتواند کار خود را به صورت تمیز ترین حالت ممکن انجام دهد. یعنی اینکه از چکاندن قطره های رنگ روی زمین یا هر سطوح دیگر جلوگیری کند.
  • کار خود را در زمان مقرر انجام دهد و کم کاری نداشته باشد.
  • دارای ذوق و شوق هنری باشد و بتواند خودش نیز بر اساس سلیقه شما پیشنهاداتی ارائه کند.
اسکرول به بالا